Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2007

Περί ανέμων και υδάτων

Μερες... Αφού πήρα ενα ολόκληρο θετικό σχόλιο για το blog ειπα να γραψω και τιποτα καινούργιο αλλά αυτή την στιγμή δεν εχω καποιον να κράξω...οπότε θα γραψω διαφορα ασχετα μεχρι να μου ερθει εμπνευση. Οποιος εχει ορεξη ή έχει χρονο για σκότωμα..ας τα διαβασει.Τα γραμματα αυτη την φορά θα ειναι κανονικά ελληνικά αλλά επειδή μόλις ξυπνησα μην εχετε την απαίτηση να δείτε και σωστά τονισμένες λεξεις...

Οποτε...Αφου εβγαλα το Warning απο πανω, οποιος διαβασει απο δω και κατω τα 'θελε και τα 'παθε.Δεν φερω καμια ευθυνη και δεν εγγυομαι για την πνευματικη του υγεία Whatsoever που λενε και οι αμερικάνοι.Λοιπον επιλογη Νο.1 ειναι να αρχισω να μιλαω για ονειρα που εχω δει...
αλλά με πρόλαβε η Ρουμπέση(Η γκομεναρα η γυναικα του Μικρουτσικου για οποιον δεν ξερει),
οπότε απορίπτεται.Επιλογή Νο.2 ειναι να αρχισω να κραζω λίγο αυτους που με ξερουν απο msn.Ομως επειδη πιθανότατα μονο αυτοί θα μπουν να δουν τι λεω... αποριπτεται και αυτη η επιλογη.

Επιλογή Νο.3 ειναι να αρχιζω να κραζω κατι μυστηριους που κυνηγανε τα παραθυρα στην τηλεοραση καθε μερα...αλλά με εχουν προλαβει και σε αυτο...

Οποτε ας πω για τον Λιακοπουλο(Ενας τυπος που πουλαει βιβλία στο μακεδονια TV και σε διαφορα αλλα καναλια του στυλ ΖΕΥΣ κλπ.)
Λοιπόν για τον Λιακο ειχε αφιερωσει ενας ολοκληρο blog. Ειχε γραψει κατι κατεβατα 2 φορές σαν το 1ο post μου εδώ και τον εκραζε (δικαιολογημένα μαλλον) επειδή λεει στα βιβλία του δεν λεει συνήθως κατι καινουργιο αλλα κανει klopy - paste απο άλλα βιβλία(Π.χ στο πακετο που πουλησε τρελα οπως λεει, το "Γιατι και πώς ζουν αναμεσα μας") τα μισά βιβλία ειναι copy-paste απο Παλαια και Καινη διαθηκη.Α και επισης ενας αλλος λογος που τον εκραζε ειναι επειδή λεει συνεχεια να τα ερευνήσεις αυτα που γράφει μεσα στα βιβλια αλλα δεν σου δίνει πηγές(απο που βρηκε δλδ. πληροφοριες για οσα γραφει στα βιβλια του.) Εγώ για καποιο λογο δεν μπορω να τον κραξω...τον συμπαθώ... κατα καποιο τροπο.Πρώτα απ'ολα με παραξενεύει πως ειναι δυνατόν να δηλωνει ΚΚΕ και να εμφανιζεται στο τηλεαστυ(δεν ξερω αν εμφανιζεται ακομα εκει) οπου οι περισοτεροι ειναι ακροδεξιοι αν οχι ολοι.Το αλλο παραξενο ειναι οτι ειναι τοσο κολλημένος με την θρησκεία." Ο Χριστος το ενα Ο Χριστος το αλλο...Ο αγιος Ανδρεας ο μεγαλυτερος αγιος της ορθοδοξιας μας και παει λέγοντας"
Ξεκιναει μιλάει για τα βιβλία η εκπομπή εχει περασει σε άλλη κατηγορια απο καποιο σημειο και μετα απο την κατηγορία τηλεμαρκετιν εχει περασει στην επιστημονική φαντασία,
και πάνω που εχεις αρχισει να το απολαμβανεις αρχιζει παλι "Ο ταδε αγιος ειπε στον μεγα αλεξανδρο να παει να κλεισει τις πυλες(οχι του ανεξηγητου...αλλες αυτες..ασχετες με τον Χαρδαβελα)" "ο Θεος ειπε στο δωδεκάθεο να παει να κανει αυτο και αυτο " οποτε σε κεινο το σημειο ειναι που ξενερώνω τελειως...πάνω που ελεγε για προηγμενες επιστημες για μεταλαγμενους για ασυρματη μεταδοση της ενεργειας(θεωρια Teslah αν θυμαμαι καλα) σου λεει ολα αυτα γινανε απ τον Θεό.
Α...τωρα που ειπα Θεός...Τι σπαστικό πραγμα ειναι αυτο με τους παπάδες ρε σεις...
Τους ρωτάς ενα πραγμα που δεν καταλαβαινεις π.χ. στην ολη θεωρια γυρω απ'την δημιουργια του κοσμου απ'τον θεό κλπ.
Τους ρωτάς "Εμεις μαθαίναμε στα θρησκευτικά οτι η επιστημη και η θρησκεια δεν εχουν αντιθετες αποψεις" .
Απανταει ο παπας " Ναι τεκνον μου διοτι μελετουν το ιδιο αντικειμενο απο τελείως διαφορετικη σκοπια ο καθένας"
- "Δλδ. φίλτατε τραγόπαπα οταν ο ενας λεει πως ο άνθρωπος ειναι εξελιγμένος πήθηκος και ο αλλος λεει οτι ειναι φτιαγμενος απο πηλο και ξερω γω τι αλλο δεν ειναι αντιθετες αποψεις αυτές?"
Οταν λοιπον τους βαζεις τα δυσκολα εχουν την κασετα και πετανε ενα απο τα γνωστα "Η αληθεια του θεου ειναι πολυ μεγαλη για να την καταλαβουμε " ή "αγνωσται αι βουλαι του Κυριου".Η του λες "ο Θεος βλεπει οτι γινεται της πουτανας στην Γη...οτι τα εχουμε γαμισει ΟΛΑ(οχι του Θέμου...)! Οτι οι πλουσιοι γινονται πιο πλουσιοι και οι υπολοιποι αστα να παν στο διάλο, παλευουν να ζησουν (Οκ ισως τα παραλεω λιγο αλλα δεν ειμαι πολυ μακρια απ'την αληθεια),Αν δεν σε εχει σιχτιρισει μεχρι στιγμης οτι εισαι ασεβης δλδ. προς αυτον και προς τον 'Μεγαλο' :P και αν δεν σου πεταξει παλι αυτο με τις βουλές(εδω εβαλα τονο προς αποφυγη παρεξηγησεων:P),σου λεει οτι Ολοι θα κριθουν κατα την 2α παρουσια οπου θα γινει αυτο και εκεινο και το αλλο και μετα τον πιανει λογοδιαροια για την 2α παρουσια μεχρι να βαρεθεις να ακους και να φυγεις. δλδ αυτοι που τα τρωνε τωρα θα τα τρωνε μεχρι τη δευτερα παρουσια και γω θα πειναω μεχρι την δευτερα παρουσία?
και τον αποτελειωνεις λεγοντας "Δεν λεει ρε γμτ...καμια θρησκεια να δινει κατι σε πιο συντομο χρονικο διαστημα υπαρχει?"
"Sorry πατερ αλλα εσεις ειστε ασυμφοροι μηπως να απευθυνθω στον ωξ' απο δω να δω τι προσφερει και αυτος?"
οποτε εκει ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι του παπα και αρχιζει " Απιστε αμαρτωλε! σε ενδιαφερουν μονο οι απολολαυσεις της σαρκας ... θα καεις στο πυρ το εξωτερον!"
η κατι τετοιο φανταζομαι...ακομα δεν εχω καταφερει να τρελάνω παπα!"
Φιλολογο εχω καταφερει να τρελάνω λεγοντας του οτι "doom spyro spero " απ τα λατινικά(αν και δεν εκανα ποτε λατινικα) σημαινει "Σπύρο σπέρνω καταστροφη"
και με καποιο τροπο του το ειχα αιτιολογισει κιολας αλλα δεν θυμαμαι πως παει καιρος
Στην αρχη δεν με επαιρνε στα σοβαρα...μετα την αιτιολογιση το συζητησε με αλλον ενα στο δικο μου επιπεδο λογικης(υπο του μηδενος:P) και αρχισε να μουρμουραει μετα..."εγω πως δεν το σκεφτηκα...Λες να εχει δικιο και να μην μας τα μαθαινουν σωστα?...και γω τον ειχα για ασχετο.Πως εγινε αυτο?"χαχαχα
Επισης εχω καταφερει να με βγαλουν εξω απ την αιθουσα γιατι βαριομουν τα αρχαια και επαιζα ξυλο με εναν που καθοταν απο πισω μου και στο διαλειμα να με καλεσει η καθηγήτρια μαζι με τον αλλο να δει τι εγινε ... οποτε αρχισε ο αλλος "οχι κυρια!δεν πρεπει να βαλετε απουσια στον αντρεα(σε μενα δλδ) εγω εφταιγα!"
αρχιζω εγω " ναι αυτο το ρεμαλι εφταιγε...αλλα και γω βαριομουνα κυρια και γι αυτο του εδωσα σημασια!Σε μενα θα βαλετε απουσια οχι στον Νικο!"ε..δεν ηθελε και πολυ προσπαθεια ...ηταν και καπως ανασφαλής αυτη γενικα... δεν ηταν σιγουρη τι να κανει "αντε " λεει "επειδη ησασταν ειλικρηνεις δεν θα παρει κανεις απ'τους δυο σας απουσια".Τελοσπαντων...
Ειπα..."περι ανεμων και υδατων" εγραψα και το warning ,οποτε σε οσους διαβαζοντας πουν κατι του στυλ "τι λεει ο μαλακας ο balta παλι?μας τα επρηξε" ενα εχω να πω "ΑΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΑ...με ειδατε που ειμαι και ομορφος γκουχ γκουχ και εξυπνος και σας εφαγε η ζηλια!Παλιο ΡΟΜΠΑΙ ΞΕΚΟΥΜΠΟΤΑΙ που ελεγε και ο Χαρη Κλιν".Παρ'ολο που εχω την εντυπωση οτι κατι αφησα μισοτελειωμενο κλεινω εδω γιατι βαρεθηκα να γραφω!Τσάγια:D!

Ααα ναι ... παραλίγο να το ξεχασω. Μην τολμησει κανεις και πει οτι περναω μυνηματα η δεν ξερω τι αλλο απ'τα post για να επηρεασω αυτους που το διαβαζουν σχετικα με την θρησκεια τους...Μαυρο φιδι που τον εφαγε..να του καουν τα φωτα απ'το αμαξι,να καβαλησει ποδηλατο χωρις σελλα και αν ειναι ο Hulk αυτος που θα το πει να του γρατζουνισουνε το HONDA!χαχαχαχαχα
Αυτά...adios amigos! (Ειμαι και γλωσσομαθης...τι να κανουμε:P)

Δεν υπάρχουν σχόλια: